NBApuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Timberwolvesi na prodaju, Garnett među ozbiljnijim kupcima. Vlasnici NFL momčadi žele još jednu franšizu.

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Glen Taylor, donio je konačnu odluku o prodaji Minnesota Timberwolvesa, a američki mediji već su objavili listu potencijalnih kupaca. Na njoj se pronašlo ime legende kluba, Kevina Garnetta, koji je i prije želio ući u vlasničku struktura Wolvesa. Na putu ka realizaciji tadašnjeg dogovora ispriječio mu se još uvijek aktualni vlasnik Minnesote, no kako prenosi ESPN, Garnett će sa skupinom investitora ponovno pokušati ispuniti želju iz prošlosti.

Ipak, ikona T-Wolvesa ima snažnu konkurenciju u obitelji Wilf, koja također želi posjedovati NBA momčad. Kako prenosi ESPN, Wilfovi kotiraju kao najozbiljniji klijenti za preuzimanje kluba, a što bi im uz Minnesota Vikingse (NFL), bila druga velika franšiza u njihovom vlasništvu. Također, kao kandidat spominje se i Meyer Orbach.

Taylor je Timberwolvese kupio daleke 1994. godine za 88 milijuna dolara, a sada potražuje najmanje 1,2 bilijuna dolara. Jedini uvjet za prodaju franšize je ostanak kluba u sadašnjem gradu.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
178 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Trenutno popularno