NBApuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Legenda Grizzliesa nahvalila Moranta. Memphis ne treba brinuti za budućnost

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Ikona Memphis Grizzliesa i miljenik navijača, Zach Randolph, u intervjuu za Bleacher Report, nahvalio je perspektivnog člana mlađahnih “Grizlija”. Iako mu je ovo prva sezona u NBA-u, Ja Morant, svojim igrama nikoga nije ostavio ravnodušnim te se ozbiljno spominje kao glavni kandidat za osvajanje nagrade novaka godine.

“On je baš poput mene. Iskren. Ponizan. Dobroćudan. Nesebičan. Stanovnici Memphisa smatraju ga jednim od njih: marljiv radnik, kojemu ništa nije poklonjeno”, opisao je Randolph Moranta.

Grizzliesi su prije stanke igrali atraktivnu košarku te se pozicionirali na osmom mjestu Zapadne Konferencije s omjerom 32-33. U Orlandu zasigurno neće biti samo puki promatrači već će s Morantom u glavnoj ulozi predstavljati veliki problem svakoj momčadi.

“Za njega je samo nebo granica. Volim na koji način vodi ekipu. Nije mala stvar postati franšizni igrač u prvoj sezoni”, nastavio je popularni Z-Bo.

Značajne su to riječi legende Grizzliesa, koji u 20-godišnjaku vidi svoju dostojnu zamjenu. Ja je u tekućoj sezoni odigrao 65 utakmica te pri tome prosječno postizao 17,6p/3,5sk/6,9as.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
178 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj