NBApuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Rondo se ozlijedio na treningu, oporavak neće biti kratkotrajan

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Los Angeles Lakersi ostali su bez iskusnog člana momčadi, Rajona Ronda, nakon što je 34-godišnjak slomio palac desne ruke. Kako prenosi, Shams Charania, iz The Athletica, pričuvni playmaker Lakersa, ozlijedio se na nedjeljnom treningu te će zbog toga s terena izbivati šest do osam tjedana.

S obzirom na specifičnost završnice NBA-a, izostanak Ronda nikako nije dobra vijest za trenera, Frank Vogela. Iz rotacije im je već ispao Avery Bradley, a kojeg su zamijenili s J.R. Smithom. Ekipa predvođena LeBron Jamesom i Anthony Davisom stigla je u Orlandu, gdje se pripremaju za nastavak sezone.

Rondo je u Lakerse stigao prije dvije godine, a u ovoj sezoni prosječno je igrao 20,5 minuta te pri tome bilježio 7,1 poen, pet asistencija i tri skoka.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
178 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj