NBApuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Knicksi imaju velike planove, žele prvog igrača Sunsa

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

New York Knicksi odavno slažu kadrovsku križaljku za naredne sezone, no još uvijek nema konkretnih dogovora. Ipak, kako prenosi dobro upućeni novinar New York Posta, Marc Bermana, franšiza iz Velike Jabuke u svojim redovima želi prvu zvijezdu Phoenix Sunsa, Devin Bookera.

Najbolji igrač kluba iz Arizone bivši je klijent predsjednika Knicksa, Leon Rosea te New York u tome vidi priliku za dovođenje potentnog košarkaša. Berman navodi da je Booker blizak i sa sadašnjim savjetnikom Knicksa, William Wesleyjom, čiji je zadatak pronaći i dovesti kvalitetne igrače u klub.

Knicksi će tako uz trenera aktivno tražiti i pojačanja koja bi ekipu trebala podići iz katastrofalnog stanja u kojem se sada nalaze. Prema riječima Rosea, uprava bi taj zadatak trebala riješiti preko drafta, razmjena i free agencyja.

Pitanje je uopće što bi New York ponudio Sunsima za Bookera, koji je prije dvije godine produžio vjernost Phoenixu za 158 milijuna dolara. No, jasno je da 23-godišnjak izuzetno cijeni rad prvog čovjeka Knicksa te vjeruje kako će napraviti dobar posao u nekad slavnoj franšizi.

“Mislim da će biti nevjerojatan. On je jedan od najboljih i najiskrenijih ljudi koje znam. Sretan sam što ima novu funkciju te smatram da su Knicksi u pravim rukama”, govorio je Booker ranije za Rosea.

U svakom slučaju, bit će zanimljivo pratiti situaciju s Knicksima te kako će posložiti momčad. Najbolji igrač Sunsa sigurno bi im bio od pomoći, no uz uvjet da ga okruže pravim rješenjima.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
178 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj