NBApuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Drummond otkrio planove za sljedeću sezonu. Cavsi mogu biti zadovoljni

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Zvijezda Cleveland Cavaliersa, Andre Drummond, odlučio je gdje će igrati sljedeće sezone. U ESPN-ovom podcastu otkrio je da će aktivirati igračku opciju za iduću sezonu, a koja će ga i naredne godine zadržati u franšizi iz Ohija. Dvostruki All-Star time će na bankovni račun inkasirati 28,75 milijuna dolara.

“Teško bi bilo samo tako otići tako da možete računati na moj ostanak u Clevelandu. Sigurno ću biti u Cavsima”, izjavio je Drummond.

Detroit Pistonsi su 26-godišnjeg centra u veljači razmjenom poslali u Cavalierse. U drugom smjeru otišli su Brandon Knight, John Henson i izbor druge runde drafta 2023. godine.

Drummondova odluka zasigurno će obradovati i generalnog menadžera kluba, Koby Altmana, koji se nadao takvom ishodu.

“Definitivno ga vidimo u našim dugoročnim planovima, ponajviše zbog njegovih godina i onoga što donosi igrom. Očigledno da ima igračku opciju pred sobom, a ako ju pokupi mislim da ćemo biti u dobroj situaciji s cap spaceom. Nema bolje potrošenog novca u slučaju da Andre Drummond aktivira opciju”, govorio je prije četiri mjeseca GM Cavsa.

Ponajbolji centar lige sa svojim Clevelandom neće nastaviti sezonu te će ju okončati s double-double učinkom i prosječnim brojkama od 17,7 poena i 15,2 skokova.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
178 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Trenutno popularno