NBApuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Hoćemo li Cousinsa gledati u nastavku sezone? Wall lobira upravu Wizardsa za njegov dolazak

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Jedan od nositelja igre Washington Wizardsa, John Wall, mogao bi si ispuniti igračku želju te konačno dijeliti teren s vrlo dobrim prijateljem. Riječ je o DeMarcusu Cousinsu, koji u posljednje vrijeme nije imao sreće s ozljedama, no konačno bi mogao biti spreman za nastavak sezone. Wall i Cousins igrali su već zajedno na Sveučilištu Kentucky, a sada 29-godišnji član Wizardsa radi sve kako bi uvjerio upravu franšize iz Washingtona u Cousinsove sposobnosti.

“Znate da pokušavam učiniti sve da ga dovedemo u momčad. Radim na tome najmanje pet godina. Želim da ga potpišu odmah”, izjavio je Wall u intervjuu za The Undefeated.

https://www.instagram.com/tv/CBi3BVjAh0e/?utm_source=ig_web_copy_link

Popularni Boogie trenutno je slobodan igrač, nakon što prethodno zbog povrede križnih ligamenata nije niti jednom nastupio za Los Angeles Lakerse. Prije toga se Cousins kratko zadržao u Golden State Warriorsima u kojima je pretrpio ozljedu kvadricepsa. Tijekom 2018., u dresu New Orleans Pelicansa pretrpio je puknuće Ahilova tetiva čime je kombinirano postao najveći pehist lige, izgubivši zbog zdravstvenih problema najmanje 200 milijuna dolara.

Ipak, Cousins još uvijek nije komentirao hoće li eventualno biti spreman za završetak sezone. No, predviđeni oporavak kod takvih ozljeda je godinu dana što bi potencijalno trebalo biti dovoljno da ga vidimo na parketu u narednim mjesecima. Također, moguće je da će i Lakersi posegnuti za njime, ponajviše zbog problema na centarskim pozicijama. Naime, Dwight Howard zalaže se za bojkot NBA-a dok JaVale McGee ima problema s astmom te time pripada visokorizičnim igračem zbog još uvijek prisutnog koronavirusa.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
178 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj