NBApuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Irving ponovno puni naslovnice. Ovog puta želi pokrenuti vlastitu ligu, Perkins ga nije štedio

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Kyrie Irving, posljednjih par dana svojim izjavama i djelima ne prestaje biti u središtu pozornosti američkih, ali i svjetskih medija. Iako su njegovi ciljevi ovaj put plemeniti te se glasno zalaže za rasnu ravnopravnost u SAD-u, njegove metode, ipak, većina košarkaškog svijeta ocjenjuje – bizarnima. Nakon što je oformio svojevrsnu koaliciju igrača, koja poziva na bojkot NBA-a, danas je otišao korak dalje te suigračima iz Brooklyn Nets predložio da pokrenu vlastitu ligu.

Kako javlja Stefan Bondy iz New York Daily Newsa, Irving je takvu ideju momčadi predstavio u grupnom chatu, a što još jedna zvijezda ekipe, Kevin Durant, nije dočekao pretjerano entuzijastično. Drugi izvori, pak, pojašnjavaju da se prijedlog 28-godišnjaka primarno ne odnosi na plan lige za nastavak sezone u “odsječenom” Disney Worldu.

Reakcije na Irvingove prijedloge, pretežito nisu odobravajuće, a najviše mu se zamjera to što ionako ne bi mogao participirati u završetku natjecateljske godine i što je već glasovao za ponovno pokretanje natjecanja. Naime, Uncle Drew, još uvijek se oporavlja od ozljede ramena te mu liga ne bi dopustila ulazak u izolirani kompleks.

Ideje bivšeg košarkaša Boston Celticsa i Cleveland Cavaliersa, žustro je komentirao bivši igrač, Kendrick Perkins, inače poznat po svom britkom jeziku.

“Ako ptici sada stavite mozak Kyrie Irvinga, poletjet će unatraške. Kyrie je trenutno zbunjen i pokazuje manjak liderstva. Bio je na svim konferencijskim pozivima tijekom posljednjih par mjeseci. Potpredsjednik je udruge igrača i bio je uključen u to hoće li se sezona nastaviti ili ne. Bio je na pozivu i glasovao potvrdno”, rekao je Perkins.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
178 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj