NBApuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Službena potvrda! NBA se vraća utakmicama u Orlandu

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Nakon što je jučer objavljena vijest o konačnom povratku NBA-a, danas stiže i službena potvrda o nastavku sezone od strane Odbora guvernera, prenosi najrelevantniji izvor u košarkaškom svijetu, Adrian Wojnarowski. Odluka o završnici sezone prihvaćena je sa samo jednim glasom protiv dok je preostalih 29 članova dalo “zeleno svijetlo” modificiranom formatu NBA-a.

Sezona će se tako privesti kraju s 22 momčadi, a sve utakmice odigrat će se u Walt Disney World Resortu u Orlandu. U tom planu komesara lige, Adam Silvera, uključeno je 16 najboljih momčadi lige i još šest koje imaju realnu šansu za doigravanje (New Orleans Pelicans, Portland Trail Blazers, Phoenix Suns, Sacramento Kings. San Antonio Spurs te Washington Wizards). Franšize će odigrati osam dodatnih utakmica regularne sezone, nakon čega na red dolazi toliko iščekivani playoff u standardnom formatu.

Nastavak sezone očekuje se u srpnju dok bi završetak trebao uslijediti u listopadu.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
178 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj