NBApuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Netsi traže treću zvijezdu. Posljednji dio slagalice pronašli u Washingtonu?

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Brooklyn Netsi misle ozbiljno napasti titulu u idućoj sezoni. Nakon što su potpisali Kevina Duranta i Kyrie Irvinga, momčad iz New Yorka ažurno radi na potpisivanju još jedne zvijezde čime bi oformili svojevrsnu “veliku trojku”. Kako donosi Stefan Bondy iz New York Daily News, uprava Netsa cilja na Bradley Beala.

U Washington Wizardsima sigurno bi tražili nekoliko izbora na draftu, ali i pokojeg igrača. Među najizglednijim košarkašima, koji bi mogli iseliti u glavni grad su Spencer Dinwiddie i Caris LeVert. Iza Beala je odlična sezona u kojoj je prosječno po susretu postizao 30,5 poena i dijelio 6,1 asistenciju. No, agent 26-godišnjaka, Marc Bartelstein, za Forbes negirao je bilo kakve navode za razmjenom njegovog klijenta.

“Ne postoji želja Beala za odlaskom. Produžio je ugovor s Wizardsima zato što želi ostati u Washingtonu”, kratko je rekao.

Zvijezda D.C.-a već se nekoliko puta pronašla u trade razgovorima, no svaki put istaknula se njegova želja za ostankom. Ipak, nekonkurentnost ekipe mogla bi ga konačno nagnati za promjenom sredine, a momčad s Durantom i Irvingom sigurno predstavlja priliku za uspjeh.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
178 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj