Suigrači pružaju potporu Bogdanoviću. Najveća zvijezda Jazza prva reagirala

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Suigrači pružaju potporu Bogdanoviću. Najveća zvijezda Jazza prva reagirala

Karlo Višak

Najbolji hrvatski košarkaš, Bojan Bogdanović, odsvirao je kraj za ovu sezonu te zbog operacije desnog ručnog zgloba, neće zaigrati u nastavku natjecanja. Prvi je tu katastrofalnu vijest prenio dobro upućeni ESPN-ov insajder, Adrian Wojnarowski, koji također izvještava da će oporavak trajati oko šest mjeseci, odnosno do početka iduće sezone.

Popularni Babo imao je problema s tom ozljedom duže vrijeme, ali unatoč tome prometnuo se u jednog od najkonstantnijih Jazzereovih košarkaša. Hrvatski reprezentativac igrao je najefikasniju sezonu u karijeri s prosječnim brojkama od 20,2p/4,1sk/2,1as po susretu.

Koliko će nedostajati suigračima na terenu vidljivo je po reakcijama Donovana Mitchella i Joe Inglesa, koji su preko Twitter profila među prvima Bogdanoviću pružili podršku potpore.

Utah je do prekida sezone uzrokovanog pandemijom koronavirusa igrala sjajno te trenutno drže četvrto mjesto na Zapadu. Tako će u doigravanje ući oslabljeni za izvrsnog hrvatskog šutera. No, Bogdanoviću je ovo tek prva godina u dresu Utahe te će ga momčad trebati zdravog i u budućnosti.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
343 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj