Nova uprava, novi trener. Pojedini igrači Bullsa više ne žele Boylena na klupi

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Nova uprava, novi trener. Pojedini igrači Bullsa više ne žele Boylena na klupi

Karlo Višak

Neki drugi vjetrovi počeli su puhati u uredskim prostorijama Chicago Bullsa, a koji bi vrlo lako mogli donijeti promjene i na trenerskom planu. Novi predsjednik košarkaških operacija, Arturas Karnišovas i generalni menadžer, Marc Eversley, detaljno ispitali su situaciju među igračima.

Zaključak nakon obavljenih razgovora neće se svidjeti strategu franšize, Jim Boylenu, za kojeg pojedini igrači nisu imali riječi hvale, prenosi Joe Cowley iz Chicago Sun-Timesa. Bullsi će tako u novu sezonu gotovo sigurno ući s drugim trenerom.

Boylen je na klupu Chicaga stigao 2018. godine zamijenivši Fred Hoiberga. Od tada je zabilježio 39 pobjeda i 84 poraza, a istaknuo se i zategnutim odnosima s glavnim igračima. U tome prednjači Zach LaVine, koji se s Lauri Markkanenom najviše zalaže za odlazak 55-godišnjaka.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
344 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj