Sve se više priča o Giannisu i Warriorsima. Sprema li nam se nova dominacija Golden Statea?

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Sve se više priča o Giannisu i Warriorsima. Sprema li nam se nova dominacija Golden Statea?

Karlo Višak

Mediji “preko bare” sve češće pišu o potencijalnoj razmjeni, koja bi stvorila paklenu momčad. Naime, član Milwaukee Bucksa, Giannis Antetokounmpo, iduće godine postaje slobodan igrač, a već ga neko vrijeme prate iz Golden State Warriorsa. Potvrdne argumente ionako vrućoj temi dao je novinar San Francisco Chronicle, Connor Letourneau.

“Iako sve indikacije ukazuju na dobar odnos s upravom, izvori lige vjeruju da će Antetokounmpo napustiti Buckse ako izgubi vjeru u osvajanje naslova. To je jedan od razloga zašto stanka u NBA-u može povećati šanse Warriorsima”, izjavio je Letourneau.

Naravno, postoji i opcija da Giannis produži ugovor s Bucksima prije nego postane free agent, no u tom slučaju izgubio bi priliku za puno bogatiji ugovor. Stoga, prognoze upućuju na zanimljivo ljeto iduće godine koje će generalni menadžer GSW-a, Bob Myers, dočekati spremno.

Akvizicija u obliku Andre Wigginsa te visoki pick kojeg će zbog užasne sezone (15-50) na kraju i posjedovati, predstavljaju solidan početan kapital u mogućim trade razgovorima s Bucksima.

“Izbor na draftu kojeg su Warriorsi dobili od Timberwolvesa, mogao bi se ispostaviti kao vrlo bitan element, pogotovo ako na kraju i osvoje lottery pick. Golden State će tako imati veliku prednost u dovođenju nekog superstara ako ne uspiju dovesti Antetokounmpa”, rekao je prije Eric Pincus iz Bleacher Reporta.

Giannis je ranije izjavio da neće komentirati moguća naklapanja o nastavku karijere, a sve kako ne bi poremetio mir svlačionice tijekom borbe za trofej. Do prekida lige išlo im je odlično te su se isprofilirali u favorite natjecanja. No, ako ne uspiju ostvariti konačan cilj, priča oko prelaska u Warriorse mogla bi postati vrlo lako ostvariva.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
343 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj