NBApuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Tom Thibodeau “vruća roba” na tržištu. Borba se za sada vodi između tri ekipe

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Nakon ne tako uspješne epizode u Minnesoti Timberwolvesima te više od godinu dana bez posla, izgleda da su dionice Tom Thibodeaua ponovno porasle. Osim New York Knicksa, u utrku za 62-godišnjeg stratega uključile su se i momčadi s visokim ambicijama za iduću sezonu. Kako prenosi Marc Berman iz The New York Posta riječ je o Brooklyn Netsima i Houston Rocketsima.

Thibodeau bi prema riječima Bermana razmotrio sve opcije te ćemo ga definitivno vidjeti na klupi neke organizacije iduće sezone. Knicksi i dalje ostaju prvi favoriti za njegovo dovođenje te će imati više vremena za pregovore od Netsa i Rocketsa. Ipak, u Houstonu se sve više govori da Mike D´Antoni neće dobiti novi ugovor, naročito ako ne zadovolji visoke kriterije uprave u doigravanju. Thibo u prošlosti imao je doticaja s franšizom Rocketsa i to kao asistent od 2004. do 2007.

Zvijezde Brooklyna, Kevin Durant i Kyrie Irving radili su s bivšim trenerom Chicago Bullsa (2010.-2015.) u dresu nacionalne reprezentacije te postoji uzajamno poštovanje između njih. Opcija najboljem treneru iz 2011. godine tijekom offseasona neće nedostajati te će biti zanimljivo vidjeti za koju će se Thibodeau u konačnici odlučiti.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
178 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Indiana Pacers Crash Donator Prikaži

    Knicksima ne moze pomoc ni Phil iz Bullsa i Lakersa… Moga bi on u Brooklyn, vjerujem u uspjesnu suradnju…    1

    0