Wall spreman za igru, najavljuje veliki povratak: Bolji sam, svi će me se bojati!

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Wall spreman za igru, najavljuje veliki povratak: Bolji sam, svi će me se bojati!

Karlo Višak

Washington Wizardsi nisu mogli računati na usluge vrlo bitnog igrača za njihovu momčad od prosinca 2018. godine kada se, John Wall, poskliznuo u vlastitoj kući te se teško ozlijedio. Ruptura lijeve Ahilove tetive produžila je oporavak zvijezde Wizardsa, koji je prije pomalo bizarnog pada već bio izvan stroja, operiravši lijevu petu zbog kroničnih problema s Ahilovom tetivom.

Ponajbolji razigravač NBA-a sada se u potpunosti oporavio te jedva čeka povratak na parkete. Svoje dojmove o spremnosti iznio je u All The Smoke podcastu, Stephena Jacksona i Matta Barnesa.

“Kada ne igram, gledam naše momke. Sviđaju mi se, ali zapisao sam neke stvari koje ću im pokazati kada počne sljedeća sezona. Jedva čekam da vide što sve znam i od čega sam građen. Bit ću bolji nego prije, a to je zastrašujući dio. Skoro pet godina bio sam na All-Staru i igrao s dvije napuknute kosti u koljenu i peti. Ljudi to ne znaju, nisu vidjeli najbolje od Johna Walla”, izjavio je.

Prvi izbor drafta 2010. godine ne zna točan datum povratka, a sigurno mu niti ne pomaže i činjenica da liga nije sigurna kako i kada će nastavati s natjecanjem. Bit će zanimljivo vidjeti Walla ponovno u igri te hoće li se u potpunosti uspjeti oporaviti od vrlo teške ozljede. Navijači D.C.-a jedva čekaju da se pridruži Bradley Bealu kako bi ponovno Wizardse učinili konkurentnijom franšizom.

“Obojica želimo biti zvijezde i uzimati šuteve za pobjede. No, na kraju opet će svi reći da se ne poštujemo. Istina je sasvim suprotna. Nema Johna Walla bez Bradley Beala i obrnuto. Međusobno se činimo boljim”, komentirao je odnos s drugom zvijezdom Wizardsa.

Wall je za Washington odigrao 573 utakmice te se nalazi na prosjeku od 19p/4,3sk/9,2as.

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj