NBApuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Oladipo odbio produženje ugovora. Nema novih pomaka u pregovorima

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Victor Oladipo nije htio prihvatiti četverogodišnji ugovor vrijedan 80 milijuna dolara, koji su mu Indiana Pacersi ponudili prije tekuće sezone, prenosi Ian Begley iz SNY-a. 28-godišnjak smatra da zaslužuje bolju ponudu, a što ne donosi nikakve pozitivne promjene u pregovorima.

Oladipo iduće sezone ulazi u posljednju godinu ugovora s Pacersima prema kojoj bi trebao zaraditi 21 milijun američkih dolara. Dvostruki All-Star preživio je tešku ozljedu kvadricepsa zbog koje se na parkete vratio tek u siječnju ove godine, propustivši točno 82 utakmice Pacersa.

Iako u Pacersima ne razmišljaju o lakom puštanju Dipa iz kluba, teško će moći parirati s ostalim franšizama, koje drugom izboru drafta 2013. godine, potencijalno mogu ponuditi maksimalan ugovor. Indiani na platnoj listi već dosta mjesta zauzimaju Domantas Sabonis, Myles Turner i Malcolm Brogdon.

Još je neizvjesno hoće li se Oladipo vratiti u formu prije ozljede s kojom bi sigurno mogao razmišljati o značajnijim ugovorima nasuprot ponuđenog Indiane. No, pred miljenikom Pacersa dosta je vremena da pokaže kako može igrati na prijašnjoj razini te tako osigurati max ekstenziju ili puno unosniji transfer u drugu organizaciju.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
178 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

  1. Indiana Pacers Crash Donator Prikaži

    Trebalo ga je vec trejdat.. Ne vjerujem bas u njega…    1

    0

Trenutno popularno