Sve je manje vjerojatno da će se NBA draft održati u lipnju. Liga odgodila lutriju, iduća sezona kreće kasnije

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Sve je manje vjerojatno da će se NBA draft održati u lipnju. Liga odgodila lutriju, iduća sezona kreće kasnije

Karlo Višak

U NBA-u jučer su odlučili odgoditi dva događaja koja služe kao uvertira u draft. Kako javlja ESPN-ov, Adrian Wojnarowski, odgađaju se draft lutrija i combine, a što se trebalo održati 19. i 21. ovog mjeseca u Chicagu.

No, pandemija koronavirusa u SAD-u ne jenjava, što čelnicima lige ne ostavlja previše prostora za planiranje nastavka sezone. Tako će održavanje drafta, koji je zakazan za 25. lipnja, vjerojatno – odgoditi.

Iz ESPN-a, također, izvješćuju o kasnijem početku sljedeće sezone. Vlasnici su sve više skloni prijedlogu Adama Silvera o pomicanju prvih utakmica na prosinac. Liga bi tim potezom osigurala više vremena za potencijalno vraćanje publike na utakmice, naravno, uz uvjet da zdravstveni i epidemiološki uvjeti to i dopuste.

“Ako počnete u prosincu to ne znači da će se navijači vratiti isti mjesec. Možda bi se mogli vratiti u ožujku”, izjavio je jedan čelnik lige za ESPN.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
344 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj