Za Paula zainteresirano sve više momčadi, Knicksi među najozbiljnijim kandidati

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Za Paula zainteresirano sve više momčadi, Knicksi među najozbiljnijim kandidati

Karlo Višak

Nakon odlaska iz Houston Rocketsa, Chris Paul pronašao je novu mladost te se sjajno uklopio u momčad Oklahoma City Thundera, prihvativši ulogu vođe u franšizi prepunoj talentiranih klinaca. Spoj iskustva i mladosti doveo je OKC prije prekida sezone do omjera 40-24 i šestog mjesta Zapadne Konferencije te gotovo osiguranog nastupa u doigravanju.

Paulove igre nisu prošle nezapaženo te ga se samo poslije godine dana seli po drugim organizacijama. U kontekstu takvih priča među najozbiljnijim kandidatima spominju se New York Knicksi i njihov novi klupski predsjednik, Leon Rose. Glavnom operativcu Knicksa, 34-godišnjak je izrazito velika želja u kojem vidi idealnog čovjeka za renesansu momčadi New Yorka, prenosi Ian Begley iz SNY-a.

Rose je Paulov bivši agent te njih dvojica imaju savršen odnos, na što svakako treba obratiti pozornost. Najveći problem u cijeloj priči jest veliki ugovor, no Knicksi će tu imati velikog manevarskog prostora. S druge strane, Thunderi neće pristati na razmjenu ako im u New York ne ponude barem pickove na draftu te pokojeg igrača iz njihove mlade jezgre.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
344 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj