Malo dobrih vijesti. NBA otvara trening centre, no ne svima

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Malo dobrih vijesti. NBA otvara trening centre, no ne svima

Karlo Višak

Čelnici NBA lige odlučili su prvi danom svibnja otvoriti trening centre, ali samo nekim ekipama. Kako javlja Adrian Wojnarowski ta odluka odnosi se na momčadi u čijim će se saveznim državama restriktivne mjere početi ublažavati. Ipak, grupno treniranje još nije dozvoljeno već će igrači moći raditi individualno.

Onim ekipama u čijim se mjestima još neće relaksirati mjere, NBA će pronaći alternativne načine pomoću kojih bi ostalim košarkašima omogućila sigurno okruženje za trenažne procese.

Komesar lige, Adam Silver, ovu odluku nije okarakterizirao kao pripremu za nastavak sezone već je naglasio da franšizama i NBA-u treba više informacija i vremena za planiranje ponovnog početka natjecateljske godine.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
357 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.