Knicksi se nisu željeli odreći mladog centra u zamjenu za Davisa, jesu li pogriješili?

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Knicksi se nisu željeli odreći mladog centra u zamjenu za Davisa, jesu li pogriješili?

Karlo Višak

Prije nego što se Anthony Davis odlučio za Los Angeles Lakerse, puno se pisalo i diskutiralo o potencijalnim destinacijama u kojima će nastaviti karijeru. Jedna od opcija bili su svakako i New York Knicksi, franšiza koja već godinama traži velika imena kako bi konačno otpočeli put prema gornjem dijelu NBA-a.

No, kako donosi dobro upućeni novinar u zbivanja kluba iz Velike Jabuke, Ian Begley, uprava Knicksa nije se htjela odreći njihovog mladog centra Mitchella Robinsona. Na koncu, 22-godišnjak izabran je prošle sezone u drugu postavu novaka s prosječnim brojkama od 7,3p/6,4sk/2,4as.

Ove je godine do prekida natjecanja podigao nivo igre te predstavljao jednu među rijetkim svijetlim točkama u organizaciji Knicksa. U 61 utakmici ubacivao je 9,7 poena, lovio sedam skokova i bilježio dvije blokade.

Samo Robinson nikako nije dovoljan za razmjenu Davisa s Pelicansima, koji bi sasvim sigurno zaobišao, u ovom i onom trenutku, disfunkcionalnu momčad bez elitnih igrača.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
343 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj