Nunn želi titulu najboljeg novaka lige, Morant mu ekspresno odgovorio

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Nunn želi titulu najboljeg novaka lige, Morant mu ekspresno odgovorio

Karlo Višak

Pričajući o nagradi za najboljeg novaka godine u NBA-u, često se rasprava vodi između dvojice kandidata, koji imaju vrlo dobre argumente za osvojiti tu laskavu titulu. Dakako, radi se o članovima Memphis Grizzliesa i New Orleans Pelicansa, Ja Morantu te Zionu Williamsonu.

Ipak, pojavila se i treća opcija u liku i djelu Kendricka Nunna, koji smatra da upravo on zaslužuje biti proglašenim rookiejem sezone. Izjavio je to u razgovoru za The Sun Sentinel.

“Znam da će puno ljudi reći da je on ROY, ali ne vjerujem u to. Pobjede bi se trebale najviše cijeniti, a mi smo playoff momčad tako da slobodno dajte tu nagradu Kendricku Nunnu”, rekao je.

24-godišnjak sasvim sigurno igra solidnu sezonu za Miami Heat, a što potvrđuju i njegove brojke. Startao je u 62 utakmice te pri tome prosječno bilježio 15,6p/2,7sk/3,4as za 29,8 minuta provedenih na terenu.

“Kada smo proučavali kako posložiti ekipu, učinak koji imam u napadu, jednostavno se nije mogao zanemariti za početnu petorku. Tako da zbog mojih vještina imalo je smisla i prije sezone da zauzmem startnu poziciju”, nastavio je.

S druge strane, mlada zvijezda Grizzliesa nije čekala dugo da bi odgovorila na Nunnove prozivke. Sve što je mislio predočio je jednostavnim GIF-om na vlastitom Twitter profilu.

Bez obzira na Nunnovu nevjerojatnu dozu samouvjerenosti, izgledno je da mladi Grizli ima najviše izgleda za osvajanje ROY-a. Naspram Williamsona odigrao je daleko više susreta, a u usporedbi s Heatovim košarkašem pruža bolje statističke brojke i dojam. Ne treba zaboraviti da je jedan od najzaslužnijih za Memphisove neočekivano dobre predstave, koje će vjerojatno biti okrunjene nastupom u doigravanju.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
357 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.