Na današnji dan: Kobe odigrao posljednju utakmicu karijere (video)

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Na današnji dan: Kobe odigrao posljednju utakmicu karijere (video)

Karlo Višak

Jedan od najvećih košarkaša u povijesti, Kobe Bryant, točno prije četiri godine odigrao je svoju posljednju utakmicu u karijeri. I to na kakav način! U susretu protiv Utah Jazza ubacio je čak 60 poena i tako stavio pečat na iznimno bogatu karijeru.

Za takav učinak trebalo mu je 50 pokušaja i velika podrška suigrača, a pravi show priredio je u posljednjoj četvrtini u kojoj je ubacio čak 23 poena. Susret je završio pobjedom Los Angeles Lakersa rezultatom 101:96 i ovacijama Bryantu, koji karijeru nije zaključio akcijom s ubačenim košem već podijeljenom asistencijom.

Bryant je u svojim Lakersima proveo svih 20 sezona te pri tome ostavio dubok trag u povijesnim knjigama NBA-a. Pet je puta osvajao naslov prvaka, dva puta biran za MVP-a finala i tek mu je jednom pripala čast biti okrunjenim za najkorisnijeg igrača lige. Kasnije ove godine ući će u Košarkašku kuću slavnih predvodeći jednu od najjačih generacija u bližoj povijesti.

Nažalost, Bryant je stradao ranije ove godine u helikopterskoj nesreći.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
344 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj