Nove zvijezde na NBA tržnici? Mitchell i Gobert u svađi

Nikola Grabovac

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Nove zvijezde na NBA tržnici? Mitchell i Gobert u svađi

Nikola Grabovac

Bek Utah Jazza Donovan Mitchell i dalje je u svađi sa suigračem Rudyjem Gobertom, navode američki mediji. Prema uglednom Shamsu Charaniji sa The Athletica, vodstvo Jazzera je odlučno u namjeri da pomiri zvjezdani dvojac nakon nepromišljenih poteza koje je povukao francuski centar u vezi zaraze korona virusom.

Isti izvori navode i da će im trebati puno sreće u takvoj namjeri i da je odnos između dviju zvijezda ‘nepopravljiv’.

Gobert je bio kritiziran nakon što je objavljen video na kojem tijekom press konferencije namjerno dodiruje novinarske mikrofone i uređaje za snimanje kao reakcija na brojna pitanja o korona virusu s kojim se suočio. Na kraju mu je virus potvrđen, a par dana nakon toga i njegovom suigraču Mitchellu, kojeg je tijekom jednog intervjua također dodirivao po glavi.

Njih dvojica su prvi zaraženi u NBA ligi, koja je promptno reagirala suspendiravši do daljnjeg cijelu sezonu. 16. ožujka, Mitchell se obratio javnosti rekavši kako mu je trebalo dugo da ‘ohladi glavu’, ali čini se da pomirbe (još) neće biti.

U NBA krugovima odmah su počela šuškanja oko toga koji bi od dvojice suigrača mogao biti na listi ‘za odstrel’ ako se situacija ne popravi. Logičnija opcija bi možda bila graditi ekipu oko mlađeg Mitchella, koji je još godinu dana na rookie ugovoru, nego oko 28-godišnjeg centra na visokom ugovoru koji se dosad u playoffu i nije pokazao kao prevaga.

U svakom slučaju, bit će zanimljivo kad se NBA liga vrati. NBA tržnica bi mogla biti bogatija za par imena, osim dvojice spomenutih i standardnih meta tipa Bradleya Beala, bit će zanimljivo za vidjeti i što će biti sa Chrisom Paulom, Joelom Embiidom,…

Nikola Grabovac
Pulsmedia autor
87 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.