Garnett o vlasniku Wolvesa: Ne želim imati posla s tom zmijom!

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Garnett o vlasniku Wolvesa: Ne želim imati posla s tom zmijom!

Karlo Višak

Legenda Minnesota Timberwolvesa, Kevin Garnett, ove godine primit će još jedno veliko priznanje za uspješnu karijeru s kojom je godinama oduševljavao cijeli NBA. Naravno, postat će članom prestižne Košarkaške kuće slavnih i to u jednoj od jačih generacija na čelu s preminulim Kobe Bryantom.

Također, Boston Celticsi iskazat će mu zahvalnost i čast umirovljenjem njegovog dresa tijekom iduće sezone. Isto se očekuje i od Minnesota Timberwolvesa, no ako dođe do takve ceremonije Garnett na njoj neće prisustvovati. Razlog je vlasnik kluba, Glen Taylor, odnosno sukob s istim, a o čemu je progovorio za Shamsa Charaniju iz The Athletica.

“Glen zna gdje sam i da ću to odbiti. Prvo, nije iskreno, a drugo, pritisak na njega vrše navijači i zajednica. Glen i ja imali smo dogovor prije nego što je Flip preminuo i više ga nakon toga nije poštivao. Zbog toga neću oprostiti Glenu”, rekao je popularni KG.

Garnett se 2015. godine vratio u T-Wolvese završiti karijeru, ali prema planu trebao je ući u upravu kluba otkupivši manji udio vlasništva. Postojala je i solucija prema kojoj bi postao i član front officea, ali ništa se od toga nije ostvarilo poslije smrti trenera Flipa Saundersa.

“Ipak, ne žalim ni za čim. Nastavio sam dalje, a godine u Minnesoti nikada neću zaboraviti. U ovom trenutku ne želim imati posla s Glen Taylorom ili njegovom tvrtkom. Volim svoje Timberwolvese i grad u kojem se nalazi. Uvijek će Minneapolis i savezna država Minnesota imati posebno mjesto u mom srcu, ali u posao sa zmijom nikada neću ući”, nastavio je.

Garnett je proveo 12 sezona u redovima Wolvesa prije nego što je 2008. s Boston Celticsima osvojio naslov prvaka. Uz to igrao je još i za Brooklyn Netse, a karijeru je završio s prosječnim brojkama od 17,8p/10,0sk/3,7as.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
344 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj