Silver do svibnja neće donositi nikakve odluke, razmišlja o raznim opcijama

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Silver do svibnja neće donositi nikakve odluke, razmišlja o raznim opcijama

Karlo Višak

Otkako je NBA liga zbog pandemije koronavirusa morala zaustaviti sve aktivnosti, momčadi i navijači diljem svijeta s nestrpljenjem očekuju vijesti samo jednog čovjeka, Adama Silvera. No, komesar lige i dalje razmišlja o raznim varijantama kada te kako nastaviti natjecanje. Tako je u intervjuu s TNT-ovim Ernie Johnsonom iznio nova razmišljanja glede nastavka sezone, prenosi ESPN.

“Ono što sam rekao svojim ljudima je to da u travnju nikako nećemo donisiti odluke. To ne znači kako ćemo odmah prvog dana svibnja biti u toj poziciji, ali barem okvirno znamo. Naravno da smo s ekipama razgovarali o različitim scenarijima, ali još je uvijek, s obzirom na trenutnu situaciju, teško predvidjeti što će biti u idućih nekoliko tjedana”, izjavio je Silver.

Idealan scenarij, prema 57-godišnjaku, bio bi odigravanje regularne sezone te potom playoffa. No, kazao je da niti oko formata natjecanja još uvijek nisu postigli suglasnost.

“U početku smo tražili nekoliko specifičnih scenarija. Počnemo li na ovaj datum što će to značiti za regularnu sezonu? Kada bi počela doigravanja? Kada bi završila? Jedino što sam naučio iz tih pitanja je to da raspolažemo s premalo informacija u ovom trenutku”, nastavio je.

Do sada se u medijima provlačilo nekoliko opcija u kojima bi se NBA ponovno vratio na parkete. Od početka u šestom mjesecu do završnog turnira u Las Vegasu, no ništa od toga se sa sigurnošću ne može potvrditi. Svakako prioritet sada treba biti u očuvanja zdravlja svakoga, a što je još jednom istaknuo i Silver.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
357 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.