Hoće li DeRozan promijeniti sredinu? Nije zadovoljan u Spursima

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Hoće li DeRozan promijeniti sredinu? Nije zadovoljan u Spursima

Karlo Višak

Otkako je razmjenom stigao u San Antonio Spurse, DeMar DeRozan nije se uspio nametnuti kao pravi vođa momčadi s kojim bi navijači lakše preboljeli odlazak Kawhija Leonarda. Umjesto toga, bilo je vidljivo da se 30-godišnjak nije sasvim uklopio u momčad Gregga Popovicha.

O tome je sada progovorio i Jabari Young iz CNBC-a, koji je upoznat sa situacijom u ekipi SAS-a.

“Slušajte, sve se već zna. DeRozan nije nikako sretan u San Antoniju. Napad s takvim igračem uopće ne funkcionira i vidi se da postoje određeni problemi. Sada je na njemu da vidi hoće li uzeti ponuđeni novac ili će se vratiti tamo gdje se ne osjeća najbolje”, izjavio je Young za ESPN.

Bit će vrlo zanimljivo vidjeti hoće li se DeRozan s obzirom na novonastalu situaciju vezanu za koronavirus odlučiti aktivirati igračku opciju vrijednu 27,7 milijuna dolara.

Ove je sezone višestruki All-Star košarkaš za Spurse odigrao 61 susret te pri tome prosječno po dvoboju bilježio 22,2 poena i 5,6 skokova te isto toliko asistencija.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
357 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.