Anthony “žali” za Pistonsima: Osvojili bi dva ili tri prstena!

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Anthony “žali” za Pistonsima: Osvojili bi dva ili tri prstena!

Karlo Višak

Vrijeme bez utakmica u NBA-u zbog krize uzrokovane koronavirusom košarkaši krate na različite načine. Jedan od “alata” je i korištenje društvenih mreža u kojem članovi NBA-a iznose vlastite stavove o raznim temama.

Upravo je tako Carmelo Anthony u live Instagram razgovoru s legendom Miami Heata, Dwayne Wadeom, dotaknuo se teme drafta iz 2003. godine, prenosi ClutchPoints.

“Ne znam što bi postao da sam otišao u Detroit. Znam da bi osvojio dva ili tri naslova prvaka”, izjavio je Anthony.

Draft 2003., bio je jedan od najboljih u bližoj povijesti NBA-a. Naime, u prvih pet pickova birani su LeBron James, Anthony, Chris Bosh te Wade. Jedino se među njima našao i Darko Miličić, koji je izabran kao drugi od strane Pistonsa. Srpski košarkaš u ligi je proveo deset godina te odigrao 468 susreta u kojima nije potvrdio očekivanja tako visokog odabira. Prosječno je u karijeri bilježio šest poena i 4,2 skoka po dvoboju.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
343 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj