Netsi traže treću zvijezdu, LeVert i Dinwiddie glavni mamci?

Nikola Grabovac

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Netsi traže treću zvijezdu, LeVert i Dinwiddie glavni mamci?

Nikola Grabovac

Za Brooklyn Netse se očekuje kako će nastaviti sa ‘all-in’ politikom gradnje ekipe oko svoje dvije glavne zvijezde Kevina Duranta i Kyrieja Irvinga, poručuje eminentni američki novinar Brian Windhorst.

Windhorst kaže kako bi im u tom naumu trebali pomoći Caris Levert i Spencer Dinwiddie, kao igrači koji imaju najveću vrijednost u potencijalnim razmjenama sa drugim klubovima. Ostaje, doduše, za vidjeti tko bi uopće bio meta Netsa, s obzirom da trenutno i nema puno igrača All-Star kalibra na tržištu. Možda Joel Embiid ako stvari uskoro ne krenu na bolje u Philadelphiji?

‘Možemo razviti duboku raspravu o tome je li upravo Levert ta treća zvijezda koja im nedostaje’, navodi Windhorst. ‘Moj osjećaj, čitajući između redaka, slušajući izjave generalnog menadžera Seana Marksa i osluškujući šaputanja na NBA tržnici tijekom trade deadlinea, govori mi da su definitivno spremni za poteze čim za to dođe vrijeme, uključujući i imenovanje novog trenera koji bi ih propelirao ka prvom mjestu istoka’.

Bez visokog izbora na NBA draftu i mogućnosti da dovedu slobodne igrače ovog ljeta, Netsi će se morati osvrnuti na razmjene da bi nastavili sa probojem ka vrhu i definitivno su najbolje pozicionirana ekipa za takvo što.

Sa dvije velike zvijezde, solidnom centarskom rotacijom Allen-Jordan i nekolicinom odličnih sporednih igrača tipa Joea Harrisa (za kojeg će se također morati izdvojiti sredstva na ljeto), Netsi figuriraju kao jedan od glavnih kandidata za naslov iduće sezone, kad god ona počela. Prava ‘treća violina’ vjerojatno bi ih bacila i na čelo te hipotetske kolone.

Nikola Grabovac
Pulsmedia autor
87 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj