LeBronu je baš lijepo u Los Angelesu: Želim biti Laker do kraja života!

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

LeBronu je baš lijepo u Los Angelesu: Želim biti Laker do kraja života!

Karlo Višak

Ponajbolji košarkaš na svijetu, LeBron James, obradovao je navijače Los Angeles Lakersa rekavši da želi ostati Laker do kraja života, prenosi NBC Sports. Iako je prilikom ponovnog prelaska u Cleveland Cavalierse iz Miami Heata 2014. godine izjavio da će u Cavsima završiti karijeru, izgleda da je samoprozvani Kralj pronašao novo mjesto sreće.

“Za koju NBA momčad ne bi nikad igrao? Čovječe, još uvijek igram. Moram ostaviti sve opcije otvorene, ali reći ću vam jednu stvar. Ne želim ići nigdje. Ostat ću Laker do kraja života”, izjavio je LeBron.

James će imati priliku još jednom postati free agent, no vrlo je izvjesno da do tog scenarija neće doći. Bron je prije prekida uzrokovanim koronavirusom igrao fantastičnu sezonu te ga se svrstavalo kao legitimnog kandidata za MVP-a. Prosječno je u 60 susreta bilježio 25,7p/7,9sk/10,6as.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
357 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.