Četiri igrača Brooklyn Netsa zaražena virusom

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Četiri igrača Brooklyn Netsa zaražena virusom

Karlo Višak

Četiri košarkaša Brooklyn Netsa pozitivna su na koronavirus nakon obavljenih testiranja, objavili su večeras iz kluba. U priopćenju nije navedeno o kojim je točno igračima riječ.

Sva četvorica će ići u samoizolaciju, a samo jedan od njih pokazivao je simptome zaraze. Također, ostatak momčadi će također biti izoliran, prenosi ESPN-ov insajder Adrian Wojnarowski.

Ovo je sedmi slučaj koronavirusa u NBA-u nakon Rudy Goberta, Donovana Mitchella i Christiana Wooda.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
357 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.