Kleiman: Nije sigurno da će Durant zaigrati na ljeto

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Kleiman: Nije sigurno da će Durant zaigrati na ljeto

Karlo Višak

Iako je još uvijek potpuno neizvjesna situacija oko povratka NBA-a u američkim medijima pojavile su se spekulacije u vezi oporavka najveće zvijezde Brooklyn Netsa, Kevina Duranta. Prema prvim informacijama momčadi i vodstvo lige razmatraju nastavak prvenstva sredinom ili pred kraj šestog mjeseca, a što bi KD-u potencijalno omogućilo veću vjerojatnost priključivanju momčadi, prenosi ESPN.

Ipak, prema riječima njegovog agenta, Richa Kleimana, takva vrsta scenarija i nije baš moguća.

“Mislim da to nije previše realna opcija, a nismo o tome niti razgovarali. To sada nikako nije prioritet. U ovakvoj situaciji danas teško je kao i cijelom svijetu planirati nešto unaprijed”, izjavio je Kleiman.

Netsi su u ovom trenutku na sedmom mjestu Zapadne Konferencije s omjerom 30-34.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
357 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.