NBApuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Jazzeri ogorčeni Gobertovim postupcima, Francuz poslao ispriku

Nikola Grabovac

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Odnos između francuskog centra Rudyja Goberta i njegovih suigrača iz Utah Jazza ozbiljno je narušen u jeku vijesti o pozitivnom testu na korona virus njega i suigrača Donovana Mitchella i posljedično prekida NBA lige, prenosi ESPN-ov Adrian Wojnarowski.

Gobert je u srijedu postao prva žrtva zaraze virusom u NBA ligi, nakon čega su u širu javnost dospjele snimke u kojima se vidi kako je vrlo neodgovorno postupao kad su ga pitali imali li spomenuti virus, jer je već pokazivao simptome.

Gobert se nakon toga ispričao na društvenim mrežama, rekavši da mu je žao, da nema opravdanja za to što je učinio i da se nada da će ovo biti dobar pokazatelj javnosti što trebaju a što ne raditi.

Rekao je i da se on sam osjeća dobro, i da će se u potpunosti oporaviti. Isto se očekuje i za Mitchella.

Cijela ekipa i putno osoblje Utah Jazza je testirano, a spomenuti tandem je dosad jedini kojemu je virus potvrđen u cijeloj ligi. Unatoč tome, NBA liga prestaje s radom narednih 30 dana, objavio je povjerenik Adam Silver, odnosno ‘onda kad prestane neposredna opasnost za sve aktere’.

Nikola Grabovac
Pulsmedia autor
87 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

  1. Indiana Pacers Crash Donator Prikaži

    Osobno mi je ovo zrelo za kosaricu.. Dodji, skupi stvari i mozes ic..    3

    0

Trenutno popularno