NBA liga odgođena do daljnjeg

Marko Rakić

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

NBA liga odgođena do daljnjeg

Marko Rakić

NBA je noćas obznanio da do daljnjeg neće biti utakmica zbog korona virusa. Noćas su odigrana 4 od 6 susreta, a upravo je predzadnja utakmica večeri bila prevaga.

Trebao se održati dvoboj između Oklahome i Utaha, no ustanovilo se da je igrač Jazzera Rudy Gobert pozitivan na korona virus, što je rezultiralo momentalnim prekidom lige do daljnjega.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
47 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.