Nurkić emotivno o povratku: Najradije bi zaplakao

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Nurkić emotivno o povratku: Najradije bi zaplakao

Karlo Višak

Posljednju utakmicu Jusuf Nurkić odigrao je gotovo prije godinu dana, točnije 25. ožujka u okviru prošlogodišnje sezone. Složeni prijelom lijeve tibije i fibule bosanskohercegovačkog košarkaša zahtijevao je dugačak period rehabilitacije. No, sada oporavljen, spreman se staviti na raspolaganje Portland Trail Blazersima da pokušaju dohvatiti osmu poziciju i toliko željeno doigravanje.

“Plače mi se, ali ne želim. Najviše se radi o navijačima. Puni mi znači njihova podrška i pozitivne riječi cijelog Rip Cityja. Stoga, najteži dio bit će onaj kada me prozovu moje ime”, poprilično emotivan bio je Nurkić u razgovoru za The Athletic.

25-godišnji centar u karijeri igrao je još i za Denver Nuggetse, a u Portland stigao je u sezoni 2016./17. Prošle je godine za Blazerse prosječno bilježio 15,6p/10,4sk/3,2as za 27,4 minuta provedenih na terenu. Na parketu ga se očekuje ove nedjelje kada im u goste dolaze Houston Rocketsi.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
357 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.