NBApuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Mladi grizliji ne osjećaju strah. Brooks: Nitko nas ne želi u doigravanju!

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Mlada momčad Memphis Grizzliesa kroz cijelu sezonu nastavlja oduševljavati igrama te se trenutno nalaze na zasluženom osmom mjestu Zapadne Konferencije. S omjerom 32-32 drže posljednju poziciju koja vodi u doigravanje, no još nikako ne mogu biti sigurni da će tamo i ostati. Prvi pratitelji New Orleans Pelicansi i Sacramento Kingsi, također, pretendiraju na Memphis te s četiri pobjede manje još su uvijek u utrci.

Ipak, ako pitate neustrašive Grizzliese sa sigurnošću će vam kazati da do kraja to mjesto neće prepustiti nikome. Štoviše, samopouzdanje im je na nivo te se smatraju underdogsima cijele lige. Takvog je mišljenja Dillon Brooks s kojim je razgovarao Bryan Kalbrosky iz HoopsHypea.

“Osjećam da nas nitko ne želi vidjeti u doigravanju. Mi smo kao wildcard momčad. Mi smo underdogsi ove sezone. Igramo dobru obranu, slobodno i brzo. Svi radimo jednako naporno. Čast nam je izlaziti na parket i trenirati, šutirati i vježbati. Radimo sto na sat i tako se ponašamo”, izjavio je Brooks.

Memphisova mlada jezgra funkcionira sasvim solidno, a među vlastitim redovima imaju i vjerojatno budućeg ROY-a, Ja Moranta. Isto tako, Brooks pruža dobre partije ove godine te prosječno po susretu bilježi 15,6p/3,3sk/2as.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
182 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj