Irving ponovno stvorio probleme. I u Netsima nastavio po svojem, potjerao Atkinsona?

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Irving ponovno stvorio probleme. I u Netsima nastavio po svojem, potjerao Atkinsona?

Karlo Višak

Sasvim neočekivana situacija dogodila se prije nekoliko dana u Brooklyn Netsima u kojoj je trener Kenny Atkinson pomalo naprasno napustio organizaciju. Na klupu momčadi iz New Yorka doveden je kao trener od kojeg su se očekivali rezultati, ali i kao ključni čovjek s kojim bi Netsi otpočeli potpuno novu eru.

U tome je 52-godišnji Atkinson bio prilično uspješan, a pogotovo u prošloj sezoni kada je ekipu konačno uveo u doigravanje. Brooklyn je na dobrom putu i ove godine da ponovi taj uspjeh i to bez velikih ljetnih akvizicija, Kevina Duranta te Kyrie Irvinga. Međutim, tamo će ih voditi (ako se plasiraju) Jacque Vaughn, koji je preuzeo poziciju stratega do kraja sezone.

Iako je franšiza otkaz Atkinsonu predstavila kao sporazumnim, čini se da jedna od zvijezda momčadi bila ključna za takvu odluku. Naravno, radi se Kyrie Irvingu opravdavši tako epitet jednog od najproblematičnijeg igrača lige. Kako prenose američki mediji upravo on nije bio zadovoljan trenerom, iako je zbog ozljeda odigrao samo 20 utakmica. Također, iz priče nije isključen niti Durant za kojeg se vjeruje da je isto tako lobirao za promjenu među trenerskim osobljem.

Naravno, spominju se i mogući nasljednici, a u tom kontekstu Irvingova želja je Tyronne Lue. Njih dvoje već su surađivali u Cleveland Cavaliersima te postoji velika mogućnost da se ponovno ujedine, ali ovog puta u Netsima.

Ipak, centar Brooklyna DeAndre Jordan stao je u obranu Duranta i Irvinga te strogo niječe takve navode, prenosi ESPN.

“Štogod da se piše je obično sra**e. Svi dečki ovdje su ga obožavali tako da nam nije lako. Na kraju dana sve je to posao, treneri dobivaju otkaze, a igrače se razmjenjuje”, izjavio je Jordan.

Kako god da bilo jasno je da odnosi između Atkinsona i pojedinaca nisu bili dobri, a u tom slučaju su treneri ti koji moraju otići.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
357 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.