Trener Knicksa uvjeren da ima podršku vlasnika kluba

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Trener Knicksa uvjeren da ima podršku vlasnika kluba

Karlo Višak

Nakon burnog ljeta u kojem New York Knicksi nisu u svoje redove uspjeli dovesti Kevina Duranta i Kyrie Irvinga, niti birati prvi na draftu, momčadi iz “Velike Jabuke” nikako da krene ni u novoj sezoni.

Omjer od samo četiri pobjede i deset poraza te neuvjerljive predstave na terenu potaknule su glasine u medijima kako bi “ceh” lošim igrama prvi mogao platiti glavni trener kluba, David Fizdale. Ipak, kako prenosi CBS Sports, vlasnik Knicksa, Jim Dolan, odlučio je pružiti još jednu šansu 45-godišnjaku.

“U svakoj utakmici Jim Dolan mi pruža povjerenje te je nevjerojatno koliko me podržava od kako sam u Knicksima. Pričamo samo o tome kako da ove dečke učinimo još bolje te izgradimo momčad za budućnost koja će samo pobjeđivati”, izjavio je Fizdale za SNY.

Koliko u svemu tome ima istine to nam tek preostaje za vidjeti, no sigurno je kako će, ako se loše igre Knicksa nastave, netko morati odgovarati.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
343 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj