Brett Brown: Embiid i Simmons mogu zajedno osvojiti prvenstvo

Josip Ćorluka

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Brett Brown: Embiid i Simmons mogu zajedno osvojiti prvenstvo

Josip Ćorluka

Mnogi nagađaju mogu li Philadelphia 76ersi osvojiti naslov s Joelom Embiidom i Benom Simmonsom kao ključnim igračima tima. Brett Brown, međutim, i dalje tvrdi kako mogu.

Joel Embiid i Ben Simmons mogu zajedno osvojiti prvenstvo. Znam kako izgleda pobjeđivanje. Znam kako izgleda šampionski talent.

Neki su predložili da će razmjena jedne od dviju zvijezda Sixersima omogućiti bolju ravnotežu u igri.

Jedini sam NBA trener kojeg su ikad imali. Znam ove momke. Kao kad moja supruga zna da će se moja djeca razboljeti oko dva dana prije nego što se razbole. Kad ste roditelj, znate svoju djecu. I tako gledam ovo dvoje i ja znam da mogu pobijediti zajedno. Oni to mogu i hoće.

Josip Ćorluka
Pulsmedia autor
60 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Indiana Pacers Crash Donator Prikaži

    Naravno da mogu ali uz ovaj roster ne vjerujem..
    I prvi krug PO ce im bit velik zalogaj..


    0

    0