Knicksima nasušno treba vođa momčadi. Hoće li to biti Paul?

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Knicksima nasušno treba vođa momčadi. Hoće li to biti Paul?

Karlo Višak

Navijačima New York Knicksa niti ova sezona nije donijela nimalo veselja te su se već odavno pomirili s različitim oblicima neuspjeha, kako rezultatskih tako i kadrovskih. No, uprava kluba odlučna je u namjeri da im dovede jednog dokazanog i kvalitetnog igrača, koji bi svojim iskustvom donio malo radosti u tužne redove New Yorka.

Tako su prema riječima Franka Isole iz The Athletica krenuli u skupljanje informacija o Chrisu Paulu kako bi ga tijekom predstojećeg ljeta pokušali dovesti u Madison Square Garden.

Novi predsjednik Knicksa, Leon Rose, nesumnjivo bi htio na parketu gledati bivšeg dugogodišnjeg klijenta, koji s 34 godine na leđima igra odličnu sezonu. Jedan od problema eventualne suradnje je veliki ugovor CP-a kojeg može pokriti tek nekoliko organizacija.

Smatran za jednog od najinteligentnijeg igrača lige Paul suvereno predvodi mladu momčad Oklahoma City Thundera s prosjekom od 17,5p/6,7as/4,9sk po susretu. Deseterostruki All-Star igrač izvanredno se uklopio u ekipu OKC-a te nikome neće biti ugodno igrati protiv njih u doigravanju. Trenutno se nalaze na šestom mjestu Zapadne Konferencije s omjerom 38-24.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
357 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.