NBApuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Stephen Curry se večeras vraća na NBA parkete

Marko Rakić

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Nakon dugih 58 utakmica na parkete se vraća dvostruki MVP i najvažniji igrač Golden State Warriorsa, Stephen Curry. Steph je ove sezone odigrao samo četiri utakmice zbog ozljede (slomljena ruka) koju je zaradio u dvoboju protiv Phoenix Sunsa, a večeras će se vratiti u utakmici gdje im u goste dolaze aktualni prvaci, Toronto Raptorsi.

Momčad u koju će se Steph vratiti bitno je drugačija nego ona u kojoj je odigrao svoj zadnji susret. Razmjenom je došao Andrew Wiggins, Eric Paschall je proigrao, a prije dva tjedna u momčad je pristigao i naš Dragan Bender, koji je imao nekoliko solidnih predstava u posljednje tri utakmice.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
47 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj