Uprava Warriorsa nije udovoljila željama Kerra, Bender ostao bez novog ugovora

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Uprava Warriorsa nije udovoljila željama Kerra, Bender ostao bez novog ugovora

Karlo Višak

Poznata je sudbina hrvatskog košarkaša Dragana Bendera u redovima Golden State Warriorsa. Kako prenosi Anthony Slater iz The Athletica vodstvo GSW-a našem centru nije odlučilo ponuditi novi desetodnevni ugovor.

Iako je u posljednje dvije utakmice pružio solidne igre te dobio podršku trenera Steve Kerra, uprava je donijela odluku da će nastaviti testirati igrači iz razvojne lige i tako pokušati pronaći što kvalitetnija rješenja za iduću sezonu.

“Stvarno mi se sviđa Dragan i njegov potencijal, ali vidjet ćemo što će se dogoditi sljedeće. Ponudio bih mu još jedan desetodnevni ugovor. Postoji razlog zašto je biran tako visoko na draftu, a u ovom kratkom razdoblju pomogao nam je pobijediti u dvije utakmice. Mislim da ima mjesta za njega u ovoj ligi”, prokomentirao je Kerr nakon pobjede protiv Denver Nuggetsima.

Bender je u šest susreta (tri starta) prosječno bilježio 7,5p/6,3sk/1,8as u 23,3 minute po susretu. Ipak, postoji mogućnost da Golden State ponovno vrati Hrvata u vlastitu rotaciju nakon što generalni menadžer Bob Myers istestira ostale opcije.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
363 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.

Trenutno popularno