Spursi uz Lakerse bili u uskom izboru Paula Georgea prilikom prijelaza iz Indiane

Marko Rakić

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Spursi uz Lakerse bili u uskom izboru Paula Georgea prilikom prijelaza iz Indiane

Marko Rakić

Paul Geroge započeo je svoju NBA karijeru u Indiani, koja ga je odabrala na draftu 2010. kao 10. po redu. Draft je to koji na kraju nije iznjedrio puno odličnih igrača, a George je svakako izašao kao najbolji od njih kako je vrijeme proticalo. Na početku karijere se nije činilo da je spreman za velike stvari. Obrana je bila dobra, no napad je bio prosječan. Samo dvije godine poslije George je ozbiljno podigao razinu svoje igre, ubrzo je postao all star, a prošle godine spominjan je u kontekstu MVP-a.

29 – godišnji Amerikanac zatražio je trade od Indiane prije dvije godine te je na kraju završio u Oklahomi. Prvotni plan bili su Lakersi, a sad se saznalo da je i San Antonio bio u uskom izboru.

“Htio sam prvo otići u San Antonio, no pregovori s njima nisu uspjeli. Što se tiče Lakersa, želio sam otići u Los Angeles, no oni nisu sastavili ništa da me privuku. To mi nije bilo zanimljivo, odbilo me takvo nešto.”

Prvotni plan je bio zaigrati s Kawhijem Leonardom.

“Od tog trenutka (njegovog tradea iz Pacersa) smo se pokušavali udružiti u nekoj momčadi. Dao sam još jednu šansu u Oklahomi, ali osjetio sam da trebam krenuti dalje, u nekom drugom smjeru. U tom trenutku sam morao napraviti ono što sam želio cijelu svoju karijeru.”

Marko Rakić
Pulsmedia autor
47 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj