Morey: Covington je pomogao svima u timu, a najviše Westbrooku

Mate Golemac

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Morey: Covington je pomogao svima u timu, a najviše Westbrooku

Mate Golemac

Genaralni menadžer Houston Rocketsa, David Morey, rekao je da su napravili trade za Roberta Covingtona zato što momčad s Clintom Capelom nije mogla do naslova prvaka.

Mi smo zapravo mislili da će stvari funkcionirati s Capelom, ipak nije bilo dovoljno da se osvoji naslov prvaka. Nakon što smo vidjeli da stvari ne idu kako treba odlučili smo se povući poteze“.

https://twitter.com/SalmanAliNBA?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1234869463775948801&ref_url=https%3A%2F%2Fsportando.basketball%2Fen%2Fmorey-covington-helps-everyone-on-the-team-in-particular-westbrook%2F

  Morey je naglasio da je trade donio i fleksibilnost u timu Rocketsa.

„Najveći razlog za trade je bio taj da dobijemo Covingtona. On je bolji nego što smo očekivali. Nije samo stvar u tome koliko je on dobar nego koliko i pomaže momčadi, a naročito Russellu Westbrooku. Ulazi na prodor su za njega vrlo bitni“,

Houston je na 4. mjestu Zapadne konferencije s omjerom 39-21 i ostaje za vidjet koliko ove godine mogu daleko u playoffu s novim snagama poput Westbrooka i Covingtona.

Mate Golemac
Pulsmedia autor
29 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj