NBApuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Derrick Rose ponovno ozlijeđen, van parketa najmanje dva tjedna

Mate Golemac

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Derrick Rose ove sezone nakon dugo vremena igra sjajnu košarku u kontinuitetu. Ove godine bilježi prosječno 18.1p, 5.6as i 2.4sk. Iz Detroita su se oglasili povodom ozljede Rosea:

MRI je pokazao ozljedu drugog stupnja gležnja desne noge. Rose će započeti s tretmanom oporavka i za dva tjedna ćemo procijeniti ponovno njegovo stanje. Očekujemo da se potpuno oporavi“.  

Detroit ove godine ima velikih problema. Uz ozlijeđenog Rosea nema ni Griffina, Kennarda, a u tradeu su odrekli i Andre Drummonda, dok je Reggie Jackson završio u Clippersima. Pitanje je tko će završiti sve na rosteru Pistonsa, a jedan od igrača koji se spominje kao potencijalno pojačanje je Jordan McRae koji je nedavno otpušten iz Denvera. Pistonsi su trenutno na omjeru 20:42

Mate Golemac
Pulsmedia autor
29 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj