Morant: Nije me briga za ROY nagradu

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Morant: Nije me briga za ROY nagradu

Karlo Višak

Mlada zvijezda Memphis Grizzliesa i jedan od najboljih nadolazećih igrača NBA-a, Ja Morant, nije opterećen nagradom za novaka godine te je fokusiran na vlastitu igru i momčad.

“Iskreno, ne pridajem puno pažnje za najboljeg rookie igrača godine. Mogu izabrati bilo kojeg košarkaša”, izjavio je za The Athletic.

Morant trenutno pruža sjajne predstave te ga je zaista užitak gledati na terenu, a što potvrđuju i same brojke. Trenutno po susretu bilježi 17,7 poena, 3,4 skokova i sedam asistencija te “drži” Grizzliese na osmoj poziciji Zapadne Konferencije (29-31).

Za vratom im pušu New Orleans Pelicansi predvođeni Zionom Williamsonom te se upravo on nametnuo kao glavni protukandidat Morantu u izboru za ROY-a. Iako je propustio polovicu sezonu Pelicansi su zahvaljujući njemu podigli vlastitu igru te se sada i oni s pravom nadaju ulasku u doigravanje.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
344 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj