NBApuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Westbrook: Mislim da idem u pravom smjeru

Josip Ćorluka

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Russell Westbrook završio je s 41 poenom u pobjedi Houston Rocketsa protiv Boston Celticsa 111:110 nakon produžetka. Uspješno je povisio svoj prosjek poena u veljači na 33,4 poena po utakmici. Također je tijekom mjeseca šutirao 54,9% iz terena, što je njegov najviši postotak šuta za cijeli mjesec u karijeri.

“Trenutno mislim da se krećem u pravom smjeru. Moram ostati fokusiran na ono što radim, svojim zanatom i onim što radim otkako sam došao u ligu.”

Eksplozija Westbrookove statistike poklopila se s novom niskom postavom ekipe iz Houstona bez tradicionalnog centra. Prosječno je postizao 32,5 poena sa 52,2% šuta u siječnju. Jeff Green je također prokomentirao Westbrookovu igru.

Jedna stvar koju može učiniti i jedna stvar u kojoj je odličan je prolazak do koša. Kad raširite teren i izvadite braniče iz sredine, dopuštate mu da pristupi košu kad god želite. Igrate mu pravo u ruke. Zasluge sigurno zaslužuje trener Mike D’Antoni i voditelji ekipe za način na koji je to sve orkestrirao. Maksimalno iskorištava ono što je Russ u stanju učiniti.

Josip Ćorluka
Pulsmedia autor
60 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Los Angeles Lakers Frantic Prikaži

    Off
    Moglo se jučer napisati nešto o Wiltovih 100 poena (02.03.1962).


    0

    0