Clippersi sigurno neće ostati u Staplesu, Ballmer blizu akvizicije povijesne dvorane

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Clippersi sigurno neće ostati u Staplesu, Ballmer blizu akvizicije povijesne dvorane

Karlo Višak

Vlasnik Los Angeles Clippersa, Steve Ballmer, odlučan je da od svog kluba stvori prepoznatljiv brend i rezultatski relevantnu franšizu u ligi. U potonjem je dijelu uspio i to dovođenjem Kawhija Leonarda te Paula Georga, a veliki korak u etabliranju bila bi vlastita dvorana momčadi iz Kalifornije. Trenutno se nalaze u Staples Centru koju dijele s gradskim rivalima L. A. Lakersima i hokejaškom ekipom Kingsa.

No, i to bi se moglo ubrzo promijeniti prema vijestima koje nam stižu “preko bare”. Tako se pojavila informacija da je Ballmer u pregovorima za kupnju legendarnog Foruma u Inglewoodu, prenosi ESPN. Dvorana je trenutno u vlasništvu tvrtke Madison Square Gardena, inače, prvog čovjeka New York Knicksa, Jamesa L. Dolana. Niti jedna ni druga strana ne žele potvrditi ili opovrgnuti glasine.

Clippersi nikako nemaju vlastitu navijačku bazu u Staplesu, a čelni čovjek kluba to itekako želi promijeniti. Jedan od suosnivača Microsofta želi upravo u blizini navedenog objekta sagraditi modernu košarkašku arenu s 18 000 tisuća mjesta, no poslovna organizacija MSG-a usporava cijeli proces. Kupnjom Foruma koji je inače bio dom Lakersa od 1967. do 1999. godine, Ballmer bi otklonio sve zapreke te bi mogao krenuti u izgradnju novog doma Clippersa i to možda baš na mjestu povijesne dvorane.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
344 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

3 komentara

 1. Los Angeles Lakers Frantic Prikaži

  Ode “svetinja” izgleda…..  1

  0
 2. Indiana Pacers Crash Donator Prikaži

  U Staples centru su tako i tako uvijek gostujuca ekipa kad se igra gradski derbi


  0

  0