Lakersi se riješili Danielsa, Nuggetsi McRaea

Nikola Grabovac

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Lakersi se riješili Danielsa, Nuggetsi McRaea

Nikola Grabovac

S posljednjim danom roka za otkup igrača u NBA ligi došle su još dvije vijesti o potezima kandidata za naslov koji se spremaju za playoff.

Los Angeles Lakersi su odlučili otvoriti mjesto na rosteru tako što su se riješili beka Troya Danielsa (29), specijalista za trice koji se ove sezone i nije previše naigrao.

Daniels je bio na minimalnom ugovoru i bilo je za očekivati da će Lakersi njega otpustiti ukoliko se odluče za dovođenje novog igrača. Američki mediji naveliko spekuliraju da bi ga trebao zamijeniti netko iz tandema Dion Waiters-JR Smith, dvojice ‘bombaša’ s klupe koji mogu u kratko vrijeme napraviti razliku.

I Denver Nuggetsi su otpustili igrača koji je malo igrao. Jordan McRae (29), bek koji je ove sezone došao iz redova Washingtona, nije se naigrao u Coloradu te će postati slobodan igrač.

U Denveru je odigrao samo 4 utakmice sa po 8 minuta u prosjeku, dok je u Wizardsima bio puno bolji i bilježio 22 minute i gotovo 13 poena u prosjeku, pa se čini da neće dugo biti na tržištu. Phoenix Sunsi stoje prvi u redu za njegovo dovođenje. Nije poznato tko bi ga mogao zamijeniti u Denveru.

Iako se radi o marginalnim promjenama, svaki imalo pozitivan potez na kraju može dati dodatni impuls ekipama u borbi za trofej Larryja O’Briena.

Nikola Grabovac
Pulsmedia autor
87 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj