Tolliver i Crabbe otpušteni

Nikola Grabovac

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Tolliver i Crabbe otpušteni

Nikola Grabovac

Prvi dan ožujka je u NBA ligi tradicionalno rok za otkup ugovora igrača za aktualnu sezonu. Nakon tog roka otpušteni igrači više nemaju pravo nastupati za druge ekipe u playoffu, pa je logično za očekivati i pojačan promet što se tiče prelazaka igrača oko tog datuma.

Kako javljaju američki mediji, dvojica igrača već su napustili svoje dosadašnje ekipe. Minnesota je odlučila otpustiti iskusnog šutera na poziciji krila, Allena Crabbea.

Veteran Crabbe je u svojoj sedmoj sezoni u ligi nastupio u tek 9 utakmica u kojima je prosječno bilježio tek nešto više od 4 poena i 2 skoka u 14 minuta po utakmici.

Drugi igrač koji će u potragu za novom sredinom jest također iskusni šuter Anthony Tolliver (35), koji je postao slobodan igrač nakon što su ga otpustili Sacramento Kingsi u koje je došao ove sezone u razmjeni za Kenta Bazemorea iz Portlanda, gdje je bio suigrač našeg Marija Hezonje.

Nikola Grabovac
Pulsmedia autor
87 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.

Trenutno popularno