NBApuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Giannis o Hardenovim komentarima: Moja igra nije samo moć

Josip Ćorluka

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Giannis Antetokounmpo odgovorio je na komentare Jamesa Hardena o nedostatku vještina nakon pobjede 133-86 Milwaukee Bucksa nad Oklahoma City Thunderom.

“Moja igra sigurno nije samo snaga. Očito, bit će vremena kada ćete morati koristiti svu svoju snagu da bi prošli ostale momke. Kao jedan od najboljih igrača, LeBron, Michael, Kobe, Shaq, svi ti momci, bili su izuzetno fizički sposobni. Osjetili su svoju prisutnost u obruču, ali ja očigledno pokušavam raditi na svojoj igri, šutevima iz sredine, tricama, pick and rollu i kako da napravim dobro dodavanje.”

Antetokounmpo je također rekao da još uvijek dodaje komade svojoj igri.

“Teško je igrati punom brzinom i pokušati napraviti pravi prolaz do ugla. Nastojim što preciznije prolaziti, a još uvijek dodajem puno stvari i nadam se da kada u igru dodam sve te stvari da ću biti kompletniji i bolji igrač te omogućiti i pomoći svojoj ekipi da lakše pobjeđuje.”

Josip Ćorluka
Pulsmedia autor
60 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Trenutno popularno