Leonard: Kad smo zdravi, samo je nebo granica

Josip Ćorluka

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Leonard: Kad smo zdravi, samo je nebo granica

Josip Ćorluka

Los Angeles Clippersi poboljšali su se na 7-0 s potpunim rosterom nakon pobjede od 132:103 nad Denver Nuggetsima, a Paul George je nazvao pobjedu njihovom najcjelovitijom izvedbom sezone.

Rekao bih da smo zdravi, cijeli roster, da.

George je utakmicu završio sa 24 poena i 4 skoka, Kawhi Leonard dodao je da su Clippersi i dalje jedan od najboljih timova u ligi kad su zdravi i usredotočeni.

Mislim, nebo je granica. Imamo vrlo talentiranih igrača, imamo nekoliko mladih, veterana, a kada se sve to zbroji, osjećam kao da možemo biti jedna od najboljih momčadi. Radi se samo o tome da zadržimo zdravlje, vjerujemo jedni drugima i da idemo utakmicu po utakmicu.

Klupa Clippersa postigla je 78 poena u igri, a Marcus Morris rekao je da je njihova klupa najbolja u ligi.

Vjerojatno imamo najbolju klupu u ligi. Gledam okolo lige i ne vidim nijednu drugu klupu koja je blizu našoj.

Josip Ćorluka
Pulsmedia autor
60 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

 1. Los Angeles Lakers Frantic Prikaži

  Sinoć su bili svi zdravi, pa jedva dobiše Philu, bez Embiida i Simmonsa, sa polukatastrofalnim Horfordom i Korkmazom, te katastrofalnim Robinsonom Trećim.
  Kawhi bi ipak malo preformulisao svoju rečenicu nakon sinošnje tekme.
  A također mislim da nemaju 7-0 sa potpunim roosterom. Jedino, ako se kao nepotpun rooster računa kada su van stroja Coffey, McGruder ili Harkless (dok je bio tamo), onda OK.

  Ta priča sa klupom mi je već ono…preko glave (da se ne izražavam prostije).
  I Sweet Lou, kao i Harrell bi u većini ekipa pili u prvoj petorci.
  U stvari, ne znam zbog čega onaj Beverly ima prednost u odnosu na Loua, kao i zašto je Harrell premješten na klupu dolaskom jednog od Morris blizanaca.
  Sinoć im je klupa postigla 69 poena, a prva petorka 67. Ako zamijenimo uloge Lou/Harrelu (postigli po 24 poena) i Beverlyu/Morrisu (0, odnosno 9 poena), onda klupa spada na ispodprosječnih 30 poena.
  Što se tiče tekme protiv Denvera, klupa im je postigla 73 poena (a ne 78), u zadnju četvrtinu su ušli sa 20 razlike i nakon 2-3 minute bilo je jasno da je do kraja garbage time, te su u igru ušli i oni koji igraju samo u garabage timeu. I protiv Denvera su Beverly i Morris imali odličan učinak od 0, odnosno 6 poena.

  To da Clippersi imaju (uz Buckse) najjači rooster, to stoji (možda čak i jači od Bucksa). Kao i to da izgledaju ipak malo bolje od komšija, Denvera, Celticsa,…. Ali nisu nepobjedivi.
  Ako bi došli finala, uz pretpostavku da će igrati protiv Bucksa, prednost dajem Bucksima (zdravim, naravno).


  0

  0